14 Kasım 2011 Pazartesi

agresifim kompleksliyim farenjitim!

buralardan uzak olduğum günlerde öyle eğlendim öyle güzel günler geçirdim ki... diye başlamak ve sonsuz tane post yapmak isterdim lakin günlerdir hatta haftalardır yataktan başımı kaldıramadığım için bu pek mümün olmadı tabi. 
 
o nasıl bir hastalıktır kardeşim. tam geçti diyorum çılgın hayatıma devam ediyorum hoop yine boğazlar şiş başa geri dönüyoruz:( şu güzelim bayram tatili zehir oldu resmen. 
neyse konumuz o değil 
konumuz: "iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş!"
güzide blogum sayesinde çok güzel insanlar tanıdım ve tanımaya devam ediyorum:) yine bu sayede tanıştığım valkiciim den bahsediciim. ne zaman bir yerlde bir problemden bahsetsem elinde reçetesiyle yardımıma koşuyor sanal dr. valki hello kitty^^ feysbukum da hastayım ulen diye bağırındığım zamanda yine sağolsun koştu geldi valkicim. şikayetlerimi dinleyip teşhis koydu ve reçeteseni yazdı:) e böyle bir ilgiye ben de tepkisiz kalamazdım. ben de ona burdan süprüüz yapıyım istedim. 
ve karşınız da 
sanal dr. valki hello kitty...
valki de kim? diyorsanız hemen tıkınız efem tık tık

12 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, ben de evcil olarak kronik farenjit besliyorum. Çocukken aldıydım kendisini, 1 ay astım spreyleriyle dolaşmama sebep olmuştu=( Sonra hep yanımda kaldı, hiç gitmedi ^^ Boğazımı hep sıcak tutup kirli havadan, tozlu ortamlardan uzak durarak kendisini azdırmamaya gayret ediyorum. Yoksa kuru öksürtmekten karında "six pack" yaptırma potansiyeli var. Tekrar geçmiş olsun, sevgiler ^^

    YanıtlaSil
  2. cok gecmis olsun. ben de diyorum depresifti en son, ne oldu bu kiza, diye. bol ce-e vitamini ve ihlamurlu battaniye oneriyorum sana. iyi ki geldin, ozlemisim yahuuuu :))

    YanıtlaSil
  3. seyhan>> teşekkürler sayhancım. o potansiyeli keşfetmiştim zaten öksürmekten kendimi kaybediyorum... bir türlü atlatamadım. ufacık bir toz nasıl etkiliyor çeken biliyor gerçekten... ara ara pöörtliycek sanırım bu meret

    frambuazlı ruh pastası>> ben de özlemişim gerçekten. ne zamandır post yapmak içimden gelmiyordu (ülke gündemi malum) bu ara kendi gündemimle meşgul olduğum için post yapabilirim artık dedim^^vitaminlere ok ama içim dışım ıhlamur atık böö oldum ruh pastam onu içmiyim nolur :))

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun tatlım iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş misali valkicim yetişmiş çizime bittim bittimm :)

    YanıtlaSil
  5. çok gecmiş olsun canım :) cok tatlı walkii :P

    YanıtlaSil
  6. her çizimine ve anlatış diline hayranım !! Şu hasta halin bile ayrı tatlı yahu :)

    CURCUNAM

    YanıtlaSil
  7. *ssdesignbutik>> öyle oldu sahi nasıl güzel yetişti^^ teşekkürler

    essu>> mersiler^^ tatlıdır valki

    curcunam>> yaaa? çok teşekkürler... çok mutlu olmak ben^^

    YanıtlaSil
  8. aaaaaaaaaa mutluluktan ölmek üzreym şu annnnn....çoooook teşekkür ederimmmm göksucuuuuum çok tatlısın yaaa....umarım iyileşmişsindir de....her zaman hastalıkta sağlıkta burdayım bilesin....çok ama çok sağooool...çok şirin olmuşum yaaaa delirdim sevinçten ehueheuheu^^

    YanıtlaSil
  9. geçmişler olsun ,çılgın hayatlı böcüş :D
    tam zamanı değilmi faranjit anıdır şuan
    şanslımı şanslı Valki sevinçten deli olmuş :)

    YanıtlaSil
  10. Göksu ,aklıma geliverdi de ; En son Amy Winehous portresi çizip bloguna koymuştun ve o kadın kısa süre sonra öbür tarafa göçmüştü!
    Şimdi bu resmettiğin doktor bayana Allah uzun ömürler versin bari :))

    YanıtlaSil
  11. valkiii^^ ohh mutlu olduysan ne güzel işe yaramış:D asıl ben çok teşekkür ederim domuz gibiyim artık geçti sanırsam... öpücüler kocaman

    elifinelizi>>hiii çok çılgın hayatım var canım ya sorma^^ sevinmesine ben de çok sevindim

    kürşaat>> neler diyorsuuun? aaaa şimdi sitrese soktun beni! hem ben onun gidici olduğunu hissettiğimden çizmiştim... aman söyleme öyle şeyler ya... duymamış olalım...(allam sen valkimizi koru dinimiz amin)

    YanıtlaSil