25 Ocak 2012 Çarşamba

şakacı arkadaşlar:)

iş telefonu adı üstünde iş telefonudur ama beinim telefon genelde "bi kahve yapsan da içsek" "şarjın yanında mı?" "öğlen şuraya gidelim mi?" tarzı nedenlerle çalar bir de şunlar vardır "şakacı arkadaşlar!"
yani telefonumu taa almanya dan arayıp "ben emre nin sevgilisiyim... " tarzı işletmelerle eğlenmiş arkadaşlara sahip biriyim. herkes bi komik ki sormayın...  
genelde bir de bizim patronun sesine çok benzer sesler var onlarda oyum diye arar. ama patronum beni hiç aramaz. sekreterleri arar arayacaksa ama bir keresinde arayacağı gelmiş. ben de hiç beklemiyorum aramasını haliyle yine işletiyorlar diye ben de yavşak yavşak konuşuyorum sonra "patronun konuşuyor" diye uyardı beni! işte o anda tanıdım sesini:) başta adını söyledi ben de "hee ben de angarı turgut" diyesim gelmişti ki neyse ki onu dememiştim^^
yani şakacılar sayesinde telefonlara güvenemez oldum. şaka telefonlarını gerçek gerçek telefonları da şaka sanıyorum...:(


6 yorum:

  1. çok güldüm
    lakin senin için çokta komik olmasa gerek .
    o anda böyle heryerinden alevler çıkar o mahcupluk şaşkınlık sese yansır yani bed bir durumdurda şu şakacı arkadaşlara ne demeli bilemedim .
    ama ilk okuduğumda güldüm itiraf ediyorum :D

    YanıtlaSil
  2. senin için kötü bir durumu çizmişsin tabi,ama çoook güzel çizmişsin. :))) bayılıyorum senin yüz ifadelerine.sanki çizgi roman okuyorum gibi oldu. böyle çizgi roman karesi şeklindeki postları çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. zor bir durum olmuş ama bu durumu nefis anlatmışsın :) süper

    YanıtlaSil
  4. Güzel anlatmışsın da yaşarken pek öyle olmasa gerek:)

    YanıtlaSil
  5. Ehehehehe ben çok güldüm ama senin icin pek iyi bir durum değil tabi (: "hödö hödö yerden arıyorum" haha :D

    YanıtlaSil
  6. elif>> o zaman tabi pek komik değildi ama telefonu kapartır kapatmaz ben de kendime çok gülmüştüm. aklıma geldikçe de gülmektetyim hatta:))

    kara kitap>> arada çizgi roman tadinda çalışmak benim de hoışuma gidiyor. eğlenceli^^ teşekkür ederim

    okuryazar naneşekeri>> teşekkür ederim^^ sevindim öyle düşünmene sevindim^^

    fadiş>> evet tabi yaşarken mosmor olmuştum^^ olsun komik anısı kaldı^^

    turquazria>> artıkın gülüyorum napıyım artık :) hem daha bu ne ki bazı salaklıklarımı anlatmıyorum daha kendime güldürmiyim diye:))

    YanıtlaSil