2 Temmuz 2012 Pazartesi

bir terslik var ama?

ben oldum olası ev kostümlerime özen gösteririm (kendi tarzımca yani).
hatta çoğunlukla makyaj bile yaparım evdeyken. (yani öyle abartı değil. bir kalem çeker pembe ruj sürerim)
sadece temizlik yapıyorsam oldukça paçoz takılabiliorum. geçen gün evde yalnızken, dizleri çıkmış bir pijama altı ve uyduruk bir beyaz atletle kaptırmış temizlik yapıyorum. 

temizliğin sonlarına yaklaşmış oldukça yorgun, leş ve kaymış haldeyken ben, koca geldi.
ve aman allahım  "ne tatlı olmuşsun sen" diye başlayarak evlliğim boyunca almadığım iltifatı aldım.
bir ilgi bir sevgi patlaması ki anlatamam. şimdi benim bundan çıkarmam gereken sonuç nedir? 

19 yorum:

  1. SAKIN BU OYUNA GELME VE KENDİNİ SALMA!! Çıkması gereken sonuç bu.Herşey böyle bir yaşanmışlıkla başladı, sonra kadın kendini saldı, aradan geçen yıllar sonunda erkek ne oluyor bu kadına diye kendi kendine sormaktan kendini alamadı. Halbuki bilemiyordu ki geçmişte bir gün ona çok şirin geldiği için kadın artık böyleydi.... Aman Aman diyim;D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım ya salar mıyım? hem insan önce kendisi için kendine bakmalı^^ istediği kadar şirin bulsun paçoz halimi ben aynaya bakınca iyi hissetmeliyim kendimi:)

      Sil
  2. hiç beklenmedik bir anda gelen iltifat nedense hiç hayra yorulmamıştır kadın camiasında ama umarım seninki hayırdır şekercik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neeey? mesaj alınmıştır. akşam eve gidince itinayla hesap sorulacak tepesine binilecektir! zaten durup durup 5binyıl önceki mevzu hakkında arıza çıkartmama alışkındır:)

      Sil
  3. bence tamamen senin temizlik yapmanla ilgili.temizlik yaparken sana iltifat ediyor ki temizliğe yardım etmiyor diye bağrınma.bu erkekler ne çakaaaal!!! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi^^ neden buysa hiç şaşırmam... tam ona göre bir çakallık:))

      Sil
  4. Buradan çıkarman gereken sonuç şu :
    Erkekler kadınları ''zayıf ve aciz'' görüntüleriyle daha çok sever :)
    Tabi aradaki istisnalar dışında...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımm... her zaman çok zayıf görünürüm ben 36 beden falan;) ama aciz aslaaaa! bir kere elimde temizlik kovası var neden aciz olayaım kendi işimi kendim yapmışım daha ne olun:) yine de her türlü pek hayıra alamet değil bu durum yani anladım:(

      Sil
  5. Eşin seni makyajsız daha çok seviyordur belki? Benimki öyle çünkü. Özenir süslenirim suratıma bakmaz, sıfır makyajla oh be ne güzel oldun der.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eheh zahmetten kurtarmış hem seni...çok acayipler yahu^^ o beni öyle sevse bile ben kendimi makyajsız asla sevemiyorum:(

      Sil
  6. yorumları tek tek okudum o kadarda kötüye yorma bence eviniz için birşeyler yaparken seni tatlı ve hoş bulmuş bu demek değil ki kendini sal arada bir farklı görmeside hoşuna gider elbet :) nacizane fikrim budur canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamdır sonuç olarak az salıp az süsleniyoruz:)) haydi bakalım^^

      Sil
  7. Ben yazdıklarından temizlik yaparken bile gayet bakımlı olduğunu düşündüm;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh canım güzel bir bakış açısı^^ lakin gerçek heç öyle değil:)

      Sil
  8. Verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı. Paylaşımlarınız için boşanma avukatı olarak teşekkür eder çalışmalarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oww! öyleyse yazmayı düşündüğüm gelecek yazıları bekleyin derim. acayip hikayelerim var daha:) bakın insanlar ne odunluklara maruz kalıp evliliklerini sürdürüyor diye gösterirsiniz herkese:))

      Sil
  9. Bloğunuz bizim için çok yararlı bilgiler içeriyor.Paylaşımlarınızı için ekibimiz Prefabik satışı ile sürekli takip ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

    YanıtlaSil
  10. demekki doğal halin daha güzel:) ama sen yine de bakımını ihmal etme sonra söyleniyrlar:)




    http://puskulunbelasiolmayageldim.blogspot.com/

    YanıtlaSil