5 Ekim 2012 Cuma

çok bunaldım anacım!




bugün içimde  bir sıkıntı bir sıkıntı ki sormayın dostlar...
neyse ki hayatımda çizmek diye bişey var. ve tabi müzik
ve kahve ve kocam kişisi ve arkadaşlarım ve ailem ve kardeşlerim ve bisiklet ve yemek yemek ve filmler ve sağlıklı olmam ve yeni evim.... ay ne güzelmiş ya lan hayat! neyse vaz geçtim iyiyim ben. 

şimdilik...

Haa bir de BURSAA bu akşam işin yoksa hayal de PANKART sahne sahne alıyor.
yarın da MERSİN deler. Biraz ska iyi gelir ;)


10 yorum:

  1. sana hayran oldugumu hiç saklamıyorum, hep soyluyorum. Sen de biliyosun di mi? :)) İçimi açtıgın, hayran bırakan çizimlerin oldugu için teşekkürü bir borç bilirm sana!
    Bi gun keske benim de bi Goksuq karakterim olsa bana özel. Ah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama ama beni böyle duygusallaştırıp duygusallaştırıp böyle dersen ben nasıl cevap veririm sana;) yoğun olmadığım bir zamana diyelim tamam mı?

      Sil
  2. gerçekten de iyi ki çizimlerin varmış ve ben neden keşfetmekte bu kadar geç kalmışım! :)

    YanıtlaSil
  3. evet neden neden neden geç kaldın! neyse ama olsun geç olsun güç olmasın:)

    YanıtlaSil
  4. İnsan böyle sıkılıp bunalınca 'iyiki'leri sıralamaya başlasa derdi tasası kalmaz valla (: Tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di mi? hemen karamsarlığa kapılmamak lazım. birsürü güzellikleri ıskalamamak:)

      Sil
  5. Bn öss sinavindan sonra bircok kisinin yasadiği " önceden vakit bulamayip yapamadigim ne var ise, yaz tatilinde hepsini yapacağim" edasi ile wacom intuos 4 M almistim.istediğim kadar ürün ortaya koyamamis olmam bir yana suan raf ta öylece duruyor.bnde sıkıntınin çizim yetenegimden kaynaklandigina karar vererek traditional cizime agirlik vermeye basladim.bu hobimi devam ettirmek adina bnde bunun gibi bir blog sitesi acmak istiyorum su aralar...tavsiyelerini ve kullandign tableti bilmek isterim..iyi calismalar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba çizim yapman çok hoş. ben wacom cintiq 21ux kullanıyorum.çok profesyonel işler için kullanılmayacaksa tavsiye etmiyorum çünkü hobi için çok pahalı. tavsiyem mümkün olduğunca çok çiz. çime işi çizdikçe gelişir. mümkün olduğunca çok iş görömen de tarzını bulmana yardımcı olur. ustalardan beslen:) başka sormak istediğin varsa yanıtlarım.

      Sil
  6. Bn öss sinavindan sonra bircok kisinin yasadiği " önceden vakit bulamayip yapamadigim ne var ise, yaz tatilinde hepsini yapacağim" edasi ile wacom intuos 4 M almistim.istediğim kadar ürün ortaya koyamamis olmam bir yana suan raf ta öylece duruyor.bnde sıkıntınin çizim yetenegimden kaynaklandigina karar vererek traditional cizime agirlik vermeye basladim.bu hobimi devam ettirmek adina bnde bunun gibi bir blog sitesi acmak istiyorum su aralar...tavsiyelerini ve kullandign tableti bilmek isterim..iyi calismalar ;)

    YanıtlaSil