11 Şubat 2014 Salı

8 ayı devirdik!

büyüyoruz büyüyoruz hiçbir yerlere sığamıyoruz artık. tabletime yaklaşmam gerekiyor çalışırken ama beybi izin vermiyor uzaktan çizince de kolum ağrıyor. komik komik haller içindeyim. son ayda iyice penguen gibi hissetmeye başladım kendimi. sabahları yataktan kalkış sahnelerimle eğleniyorum en çok^^

en sevdiğim günler kontrol günleri:) içimdeki tipi görmek kadar hiçbir şey mutlu etmiyor beni. son gördüğümüzde bize güldü hatta. çok ciddiyim :D böyle kocaman güldü hem de 

şimdiye kadar herşey yolunda gitti çok şükür ki^^ bir sıkıntı problem olmadı çok yemek dışında. her kontrolde korkarak çıktım tartıya her seferinde de doktordan azar yidik^^


başlarda doğurmaktan falan hiç korkmadım hiç kafama takmadım. ne var yahu doğurmak için programlanmışız modunda gezdim. ancaaaaak iş yaklaştıkça hafif tırs tırs oldum. her gece uykularım bölünüp "nası doğurucam lan ben" ile başlayarak dünya kadar olumsuz şey düşünüp kendi kendimi stresten öldürebiliyorum. doğum şekli ile ilgili doğal doğumdan yanayım aslında eğer başarabilirem de normal düşünüyorum ama öyle orada burada şurada gördüğüm dinlediğim bazı anne adayları gibi fanatik normal doğumcu da değilim. işleri akışına bırakmayı düşünüyorum. ben elimden geleni yaparım ama doktorum sezeryanlık bir durum olduğunu düşünürse de dünyam yıkılmaz. sağlıklı bir şekilde aramıza gelsin de yavrucuğum <3 p="">

gün içinde de gece de kıpır kıpırız. ne zaman uyuyor bu çocuk hiçbi fikrim yok^^
çocuk çocuk diyorum aslında en başından beri bir adı var tabi:) ismi DORA olacak oğlumun. (burada "dora kız ismi yeaa" diyen varsa bi daha benle konuşmasın) Dora türkçede dağ doruğu anlamındadır ve erkek ismi olarak kullanılır. evet kaşif dora çizgi filminden haberim var. ispanyolcada dora kız ismiyse bu benim suçum mu yani:( tabi o çizgi film bizim buralarda yayınlanmaya başladıktan sonra kız çocuklarına da verilen bir isim olmaya başladı. unisex bir isim diyebiliriz artık. göksu diye erkekler de var hem napalım:) birazcık esnek olun dostum tutturmayın kız ismi kız ismi diye.
hem herkese isim beğendirmek de ne zormuş arkadaş. hekes bişiy söylüyor elbette ama ben başka bir isim benimseyemedim hiç. 

bir sonraki postta kucakta olursun belki doracık^^



26 yorum:

  1. Ayy çok tatlı olmuşsun maşallah :) Doracık oğlancık sağlıkla yerleşsin anneciğinin kucağına. Bir dahaki posta Dora'ya selam çakmak dileğiyle sevgiler, en kolayından bir doğum olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz:)) çift kişilik konuşur oldum artık^^

      Sil
  2. çok tatlı resimler
    boşver sen içinden ne geçiyorsa onu koy
    benim ismim İzlem çok fazla duyuyorum anlamı ne diyenleri
    hattaa devlet dairesinde ya da resmi bir işlem varsa ya yanlış yazıyorlar ya da hecelemek hatta kodlamak zorunda kalıyorum Dora çok anlaşılır çok da hoş, sağlıcakla gelsin oğluşun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ne kadar güzel miş senin ismin de. tınısını da çok sevdim.(izlem koyarmışım) destek için teşekkürler dora ya çok alıştım zaten başka bir isim düşünemiyorum hiç.

      Sil
  3. Amann canım Dora gayet güzel bir isim ve anlamı da çok güzel ... Hem derya, deniz gökçe diye bir sürü hem kız hem erkek ismi var oyüzden hiç takılma Çok çok yakışmış sana bu hamilelik kendine iyi bak emi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bir sürü var çift cinsiyete de konan:) kimi insan sormuşum gibi tutturuyor kız ismi de kız ismi diye canımı sıkıyor valla^^ çok teşekkür ederim:))

      Sil
  4. İsmini çok güzel seçmişsiniz, kimseye kulak asmayın konuşsunlar onlar. Sizler de çok cicisiniz. Doğum olayında da aynen senin gibi düşünüyorum. Bu günlerdeki normal doğum fanatizmi nedir ben de hiç anlayabilmiş değilim. Her yolunda gitsin. Küçük Dora'yı da gülümsemesiyle görelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok koyma koyma dediler ki hiç umrumda değil yinede^^ bu ismi ilk 7 yıl önce falan duymuştum o günden beri hep favori ismim oldu artık nasıl değiştiririm:) iyi dileklere çok teşekkürler

      Sil
  5. sağlık ve mutlulukla kucağınıza alın Dora'yı inşallah:)

    YanıtlaSil
  6. Sen mikemmmel bir anne olacaksın.
    Hem de bunu mikemmel olmaya hiiiç uğraşmayarak yapacaksın.
    Dora gayet de erkek ismidir. Çook da guzel bir isimdir. İsmiyle yaşasın. Ve kolaycacık gelsin.
    Merakla bekliyoruz kendisini.
    Ve koskocaman öpüp sarıliyoruz sana. Herşey istediğin gibi hallolsun diye guzel enerjilerimizi yolluyoruz Alis'le.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy umarım öyle mikemmel olabilirim neşterencim:)
      kesinlikle bence de erkek ismidir
      bu güzel enerjilerle işimi sağlama aldım o zaman. çok teşekkürler
      pişt dora ismi alis olan harika bir kız sana güzel enerjisini yolladı aldın mı len:)

      Sil
  7. Ne güzel bir anne adayı olmuşsunuz, erkek bebek annesini güzelleştirir sözünün somut kanıtısınız:) Sağlıkla huzurla kolayca kavuşun inşallah miniğinize:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hii ne güzel iltifatlar bunlar^^ moral oldu bana çok teşekkür ederim:)))

      Sil
  8. benim de ismimin anlamı dağ doruğuu ve çok memnunuum :)) sağlıkla gelsin minik adı gibi yükseklerde olsun hep ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa şahika da mı dorukmuş. bilmiyordum ne güzelmiş:)

      Sil
  9. Süper görünüyorsun :) Dora bebeğe şimdiden alıştık , beklemedeyiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekküreler^^ aynen beklemedeyiz biz de çok az kaldı yaaaaaa...

      Sil
  10. Dora adı çok tatlı ^_^
    Sen sevdiysen gerisi boş, takılma bunlara bence de kimseye sevdirmek zorunda değilsin :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevdim valla^^ tabi canım artık tıkadım kulaklarımı buradan da bir sürü destek buldum kendime hem :) hihih

      Sil
  11. Just discovered your blog site, and I simply love your art style! I am sorry I don't speak Turkish(?) but I enjoy commenting other peoples art. Especially when I find illustrators like myself. Keep up the great work !

    http://www.theartofkaroline.blogspot.no/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. many thanks Karoline it is great to hear such words from an artist like you Felt so privileged Your art is is so flawless I love them too!

      Sil
  12. Mevzu bahis çocuk ise yorum yapan çok olur nasılsa boşveeeer... Bence Dora mikkemmel bir isim! (fonetik olarak Nora'ya benzemesiyle hiç de alakası yok bi kere!) Aaaaa ben de bi gün çocuk yaparsam çalayım bu ismi yaa :S

    Öhömm ne diyodum? Heh... Bi avazda inşallah! ^-^ Hiç de strese girme, cidden bedenlerimiz programlanmış bu olaya, bizi de habersiz bırakma pliz! Dora Beyler teşrif ettiklerinde bol bol foto bekleriz ona göre!!! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eveeet "nora ile dora" çok şeker oldular bence de^^ hem de nası güzel bir çocuk olur o :)
      azıcık kaldı teşriflerine artık sayılı günler bakalım heyecan dorukta bekliyoruz. haber ederim gelince:) öptüm çok

      Sil
  13. Maşallah çok sevindim. Hayırlısı olsun. Çok güzel yazmışssın senin kadar mutlu pozitif bir hamile ilk defa gördüm desem yeridir. Yok çok kilo aldım yok nasıl doğurucam hiç öyle değilsin eğlenmen hele ne kadar güzel. İsmi de ilk defa duydum bence sen seviyorsan boşver herkes bir şey diyecek elbet. Ben çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  14. Çok tatlısın :) Allah hayırlısını nasip eylesin. Nazar değmesin maşallah ne güzel çok kilo almamışsın çok güzel olmuşsun :) isimde çok güzelmiş . Pozitif dileklerimi yolluyorum:)

    YanıtlaSil