30 Mayıs 2011 Pazartesi

bol acılı!

aslında hep neşeli çizimleri paylaşmak isterim burda. gelelde kötü olayları pek çizmem ama yaşanan kötü günleri de hiç olmamış gibi yapamam ki:( bir ikisini paylaşıyorum...


















geçen hafta ailemizin yeni üyesi "pub" la ayrılmak zorunda kaldık. nedeni de oldukça üzücüydü. emre de alerjik bir durum ortaya çıktı. (bu konu hakkında daha sonra uzun bir yazı yazıcam). zor günler geçirdik. 5 dk da varlığına alıştığımız dünyanın en hareketli, en oyuncu, en tatlı yüzlü ve en komik yaratığının yokluğuna hala alışamadım. hala eve geldiğimizde kapıyı açarken içerde uykulu uykulu gözleriyle bizi karşılayacak gibi geliyor... her sabah ayakkabılarımızı bağlarken pusu kurduğu yerden hoplaya hoplaya gelip kafamıza çıkacakmış gibi geliyor...




















sonra da üzerimizdeki kara bulutlar kalkmadı ve salı günü emre'nin ananesini kaybettiğimiz haberi ile uyandık... çok tatlı tonton ananemizden de acı bir şekilde ayrıldık malesef.




















illa herkesin yaşayacağı acılar ama çok zorlar.
















neyse ki harika bir sevgilim var. onunla birlikte her şey daha dayınılır...

bi de...
hey evren! bu haftaya kıyak geçsen...

13 yorum:

  1. başınız sağolasun herşey insanlar için:(

    YanıtlaSil
  2. çok sağol sevgi... öyle tabi

    YanıtlaSil
  3. başınız sağolsun,
    o kıyaktan ben de istiyorum mümkünse

    YanıtlaSil
  4. evren duydun segunu bi kıyakta ona geç benden olsun!
    sağol bir de:)

    YanıtlaSil
  5. Ay başınız sağolsun, Allah size uzun ömürler versin.
    Pub konusuna gelirsek, aynısını ben de yaşadım. Duygularını çok iyi bilirim. Yer bulamadığımız için bir sene kalmıştı, bir taraftan artan astımım bir taraftan ayrılacağım için ağlamalarım. Ay çok zordu..

    http://thisismynotebook.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Canım benim başınız sağolsun. İnan çok ama çok üzüldüm.Allah onların eksiklerini göstermesin diye dua ederim ben. Kaç yaşında olursa olsun kayıbı çok acı olmalı.Allah size sabır versin hayatım. Yokluğun çok hissediliyordu.:(

    YanıtlaSil
  7. Canım büyük sabır diliyorum... Başınız sağolsun..

    Pub için de üzülme lütfen, onun keyfi pek yerinde, yarın da yeni yuvasına ellerimizle götürücez... Bol bol foto-video çektim, finallerim bitsin göndericem sana hepsini :)

    Buralara kadar geri getirdiğiniz için, duyarlılığınız için de ayrıca teşekkür ederim sana ve eşine...

    Canın kedüş sevmek istediğinde de bize bekliyorum biliyosun :)

    Öpüyorum!

    YanıtlaSil
  8. başınız sağolsun allah sizi uzun ve sağlıklı ömürler versin, kedicik için üzüldüm:((ah be emre nerden çıktı bu alerji:(

    YanıtlaSil
  9. cocolulu >>sağol canım^^
    demek sen de yaşadın. o kadar çok araştırdık ve o kadar çok yaşayan insanla karşılaştık ki bu kadar çok olmasına şaşırdım doğrusu. biz arada nora meleği olduğu için şaslıydık. hemen ona çok iyi bakıcak bir aile buldu ve biz de daha fazla alışmadan verdik bebeğimizi. şimdi vermeseydik bir daha hiç veremezdik heralde.

    maya>>öyle oluyor tabi yaşlıydı evet ama anane bu. anane sevgisi bir başka olur. o yüzden kimse ölümüne alıştıramaz kendini. çok sağol güzel mesajın için.

    noracım>> çok çok sağol canım. inan pub için değil de kendim için çok üzülüyorum. biliyorum ki benim zıpırım olabileceği en emin ellerde. ama bize zor oldu tabi onunla yatıp onunla kalkıyoruz hala. evde sakladığı oyuncakları buluyorum bazen. o zaman fena oluyorum işte^^ çok özledim yaa! foto-videoları bekliyorum dört gözle...
    artık yolu öğrendim zaten kaybolmadan geliveririm^^
    keşke hiç getirmek zorunda kalmasaydık ayrılmak yani ama bu durumda bebiş için de en iyisi oldu galiba. biz çok teşekkür ediyoruz her şey için anlayışınız için de tabi:)

    mercan>> sağol mercancım... di mi? nerden çıktı? :((

    YanıtlaSil
  10. Canım kuzucum,

    Öncelikle başınız sağolsun. Maalesef hayat böyle işte. Sevdiklerimizi bizden alıyor bazen... Önemli olan güçlü olmak ve hayatta kalıp, yaşamaya var gücümüzle devam etmek. Ruhu ışıklar içinde uyusun.

    Kedicik için de üzülme... Zor olur alışması ama yapacak bir şey yok, sağlık sonuçta. Sokaktaki kedileri seviyorum ben bolca :) Sevgisiz kalıyor onlar, bari bizden görsünler birazcık. Yerini tutmaz biliyorum, ama hiç yoktan iyidir.

    Kendine iyi bak tatlım. Yanındayım uzakta gibi dursam da!!!!

    Öptüm!
    Begüm

    YanıtlaSil
  11. begümcüüm çok sağol canım... böyle güzel şeyler duymak gerçekten mutlu ediyor insanı. alışmaya çalıyoruz bizler de kocaman bir aile olarak.

    bebeğin yokluğuna alışmakta zor olacak:( elden bir şey gelmiyor işte. neyseki nora sayesinde sürekli foto video ve haber alabileceğiz:) sokakakilere hiç dayanamam. zaten verdı bizim sitede balkonumun önünde 4 -5 kedicik. onları beslemeye devam tabiki:) gerçekten çok sevgisiz onlar. insanları anlamak zor sevgi göstermelerini geçtim de şiddet uygulamasalar bari.

    yanımda olduğun için de sağol tekrar^^

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Göksu,

    Başınız sağolsun. Her gecenin bir sabahı vardır, en güzel güneş sizin için doğsun.

    Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  13. aslıcım çok sağol bekliyoruz o sabahı...

    YanıtlaSil