23 Haziran 2011 Perşembe

bir ağutos böceğinden halliceyim!












bir tembellik bir tembellik, ne iş yapasım var ne de herhangi bir şey. kolum kalkmıyor resmen:( acaba açlıktan olabilir mi? pinoshcum bugün simit bile yemedim yani. öğlen de sadece ve sadece salata yidim. litre litre su tükettim. yeşil çayın köpeği oldum. şimdi de suntamsı krakerlerden kemiriyorum. açlık yok! açlık yok! ...

11 yorum:

  1. güzel bi gelişme olmuş bu kuzum, ama bak şimdi kendimi suçlu hissettim. bu arada sanki kendini motive etmen işe baya baya bi yaramış. baksana aç kalmışsın resmen tüm gün. darısı başıma diyorum o zaman ben de bu vesileyle :)

    YanıtlaSil
  2. sevgili ağustos böcüüü, kendini bu kadar kasma,eğer bu kadar sınırlarsan üç gün sonra kendini kaybetmiş bir şekilde yemeye başlayacaksın.şuursuzca yani.diyet deneyimleri yazsa kitap olacak bir dost. :)

    YanıtlaSil
  3. bence kan şekerini yükseltmek ve biraz enerji kazanmak içinn kuru kayısı siyah üzüm falan yemelisin :)

    YanıtlaSil
  4. diet mi yapıosun ki...kıyamam ki :/...doktor tavsiyesi istersen bi kaç tiyo verebilirim^^

    YanıtlaSil
  5. pinosh>> hehe suçlu hissetme canım yemiycektim zaten^^ ihtiyacı olan herkesin başına da açlık zor be!

    kara kitap>> yaa O.o öyle mi olacak? ee napıcam ben peki şimdiii???

    verry merry>> tavsiye için teşekkürler yoksa bayılabilirim açlıktan^^ severim zaten kuru kayısı falan gerçi sevmediğim bişey de yok ya neyse:))

    valki>> NE DURUYORSUUUN? haydi ver! ver! :))))))

    YanıtlaSil
  6. cannım ya kolay gelsin...dut kurusu,gün kurusu,iğde,keçiboynuzu hep masamda canım bir şeyler çektiğinde elim bunlara gidiyor:)emin başarıcaksın..ee artık bizede gel:)

    http://coco-jelly.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. coco-jelly>> bu sefer çok azimliyim gerçekten! hala devam ediyorum ben bile şaşıyorum. o kuru olayına pzt itibariyle ben de başlıyorum canım:))

    geliyorum hemen...

    YanıtlaSil
  8. öncelikleee en önemlisi 6 öğün yiceksin öle aç bilaç yaşamak yok,metabolizmanı canlı tutmalısın...2 lt su içiceksin...rafine şeker ve şekerli ürünleri tüketmiceksin(kahveye attığın şeker dahil^^)...protein ve sebze ağırlıklı beslenerek karbonhidratı minumuma indiriceksin...ama sıfırlamıcaksın...ortalama 1800 kaloridir dişilerin alması gereken sen bunu 1200 de falan tutarsan,azcık da hareketi arttırabilirsen 1 ayda 3-4 kilo doktor garantilidir :D....ha bi de asla psikolojini bozma devam et...bende zamanında 15 kilo falan verdim,inan bana oluyo^^

    YanıtlaSil
  9. valkiiiii>> çok teşekkür ederim öneriler için. şeker işi sinirimi bozsa da uygulamak zorundayım:( bıraktım kahveyi zaten ki kahve içmeden yaşayamam sanıyordum. su içiyorum bol bol amam şu 6 öğün işi muhteşem yahu^^ çok sağol canımcım

    YanıtlaSil
  10. görsellerin inanılmaz güzel ellerine sağlık canım. Sıcaktan da olabilir bu uyuşukluk bende de var :(

    YanıtlaSil
  11. bonbon çok sağol^^ bence de kesin sıcaktan. hiç sevmem sıcak havayı zaten

    YanıtlaSil